Jäsenyys

LNM:n järjestämät harjoitukset on suunnattu LNM:n jäsenille ja osallistujan tulee pääsääntöisesti itse huolehtia LNM:n jäseneksi ilmoittautumisesta. Liittyminen on helppoa!

Tervetuloa mukaan!

Jäsenyyksiä on kolme erilaista:

Vuosijäsen on täysivaltainen LNM jäsen. Jäsenmaksu laskutetaan vuosijäseneltä.

Perheenjäsen on täysivaltainen LNM jäsen, joka kuitenkin saa alennuksen jäsenmaksusta ja lasku menee perheen vuosijäsenelle. Perheessä yhden täytyy olla vuosijäsen ja perhekokonaisuus pitää olla ilmoitettuna perheen jäsen alennuksen saadakseen.

Kannattajajäsen on täysivaltainen LNM jäsen, joka haluaa tukea LNM toimintaa vuosijäsenmaksua suuremmalla summalla. Voi olla myös yritys.

Jäseneksi tulee ilmoittautua. Pelkkä maksu tai ilmoittautuminen johonkin LNM tapahtumaan ei ole jäseneksi ilmoittautuminen. 

LNM:n toimintaa pidetään yllä mm. jäsenmaksuja keräämällä. Koska toimintamme perustuu vapaaehtoiseen talkootoimintaan ja jäsenistömme on aktiivista, olemme onnistuneet pitämään jäsenmaksumme alhaisina. Tavoitteemme on, ettei jäsenmaksumme ole kenellekään kynnys osallistua toimintaamme.

Jäsenmaksut:

JäsentyyppiSumma (eur)
Vuosijäsen15 eur.
Perheenjäsen5 eur.
Kannattajajäsen> 15 eur. Jäsen saa itse päättää, oletussumma on 100 eur. 

Vuosittaisesta jäsenmaksusta lähetetään alkuvuodesta viitetiedollinen lasku vuosijäsenen / kannattajajäsenen sähköpostiosoitteeseen.

Huom. Paperisina toimitettaviin laskuihin lisätään 3 euron laskutuslisä. Sähköpostitse toimitettaviin laskuihin ei laskutuslisää tule.


Esim. Perheessä 4 jäsentä, jäsenmaksut silloin: 15 + 5 + 5 + 5 = 30 eur. Perheen vuosijäsen saa siis koko perheen jäsenmaksulaskun summalla 30 eur. Laskussa ilmoitetaan henkilöt, joiden jäsenmaksu on ko. laskussa. (Mikäli lasku lähtee paperisena, summa on 30+3= 33 eur).

Jäsentietoja ja jäsentyyppiä voi vaihtaa päivittämällä tietonsa LNM:lle "Jäsentietojen päivitys" -lomakkeen kautta. Pidäthän jäsentietosi ajantasalla. Jäsenen velvollisuus on maksaa vuosittain jäsenmaksunsa.

HUOM! Lajijaostot voivat periä vielä erillistä osallistumismaksua lajin toimintoihin osallistumisesta. Yleensä lajijaoston perimä maksu sisältää vakuutuksen ko. toimintaan osallistujille. Tämä toimintamaksu ei sisällä LNM:n jäsenmaksua.

Pidäthän jäsentietosi ajantasalla (myös osoitetietosi ja perheryhmään kuuluvien tiedot). Jäsenyydestä eroaminen tapahtuu täyttämällä jokaisesta eroavasta henkilöstä eroilmoitus.

Kilpailuissa ilmoitettava seura

Voit kuulua useampaan urheiluseuraan. Seuraan kuuluminen edellyttää ko. seuran jäsenyyttä. Kauden aikana voit kuitenkin edustaa yhdessä lajissa vain yhtä urheiluseuraa.  

Virallisissa kilpailuissa edustamasi seura määräytyy lajikohtaisen lisenssisi perusteella. Vastaat itse siitä, että olet jäsenenä ko. seurassa, eli oikeutettu lajilisenssiin.

Kilpalisenssiläisillä on lisäksi rajoituksia seuravaihdoksista. Rajoituksista löytyy tarkempaa tietoa lajiliittojen/olympiakomitean sivuilta. Seuranvaihtorajoitukset eivät yleensä koske alimman tason lisenssejä.

Esim. jos harrastat salibandyä LNM-jäsenenä, uintia urheiluseuran X-jäsenenä ja jääkiekkoa urheiluseura Y-jäsenenä, voit kilpailla kauden aikana salibandyssä LNM:n edustajana, uinnissa urheiluseuran X edustajana ja jääkiekossa urheiluseuran Y edustajana.