Hiihto

HIIHTOKOULU ON PÄÄTTYNYT KAUDELTA 2023-2024

Kausi 2024-2025 aloitetaan jälleen syyskuussa.

Tarkempaa info syksyllä.

AJANKOHTAISTA

Lisenssikausi vaihtuu 1.6.2024. Jos tarvitset lisenssin kesän kilpailuihin, olethan yhteydessä niittomiehethiihto@gmail.com. Saat tarkemmat toimintaohjeet. Ei koske kisatiimin urheilijoita.

Kunnanmestaruushiihdot

3.4. (V) väliaikalähtö klo 18.00

Tulokset

Kansalliset Limingan hiihdot 23.3.

Tulokset

13.3 Hippohiihdot

Tulokset

12.3. Koulujenväliset

Tulokset
 

Hiihtokouluinfossa käydyt asiat:

Tiedottaminen

Hiihtokouluun liittyvistä asioista tiedotetaan pääasiassa tätä varten perustetussa whatsapp-ryhmässä. Ryhmään voi ilmoittautua hiihtokouluilmoittautumisen yhteydessä tai laittamalla viestiä niittomiehethiihto(at)gmail.com.

Hiihtokoulun sisällöstä

Hiihtokoulun kuivan kauden harjoitteiden tavoitteena on kehittää hiihdossa tarvittavia ominaisuuksia leikin ja hauskuutuksen kautta. Vanhemmat ovat tervetulleita apuopeiksi. Seura maksaa halukkaille tarvittavat ohjaajakoulutukset. Apuopen ei tarvitse olla mikään super-hiihto-Niilo - ihan tavalliset vanhemmat soveltuvat hyvin apuopeiksi. 

Meidän toiminta on kautta vuosien perustunut siihen, että vanhemmat järjestävät mielekästä toimintaa lapsilleen ja liikuttavat siinä samalla vähän muidenkin lapsia.

Miksi hiihtokouluun ilmoittautuminen on tärkeää muistaa ilmoittautua heti kauden alussa?

Ostamme hiihtokouluvakuutuksen (lisenssi) jokaiselle ilmoittautuneelle. Vakuutus on pakollinen edellytys hiihtokouluun osallistumiselle. Ilmoittautumisen kautta saamme vanhempien yhteystiedot. Se on tärkeää siltä varalta, että lapsi esim. sairastuu hiihtokoulussa.

Talkootyöstä

Kutsumme kaikki vanhemmat mukaan hiihtojaoston talkootyöhön. Talkoita on mm. hiihtokisojen yhteydessä - lisäksi olemme olleet esimerkiksi Limingan Vanhan ajan joulussa kokoamassa ja purkamassa myyntikojuja jne.

 

KISAILMOITTAUTUMISET KAUSI 2024-2025

Asiasta tiedotetaan tarkemmin kauden alkaessa. LNM Hiihtojaoston Facebook-sivusto
Osta ja myy hiihtovarusteita
Latutilanne Limingan omasta latutilannepalvelusta
Hiihtosään tarjoaa