Hiihto

HIIHTOKOULU ALKOI 21.9.2023

Hiihtokoulua pidetään torstaisin kello 18:15 Rantakylän virkistysalueella. Kokoontuminen hiihtotornilla.

Toivomme vanhempia apukäsiksi /-ohjaajiksi ryhmien harjoituksiin.


AJANKOHTAISTA


Voitelukoulutusta

30.11 ja 7.12 järjestetään hiihtokoulun aikana voitelukoulutusta Rantakylän tornilla. Ainakin ensi torstaina käydään läpi perusasiat, suksien puhdistus, parafiinin laittaminen ja erilaiset harjat. Myös pitovoitelun perusasiat, pitoalue, karhennus ja perus purkkivoitelu. Koulutus on ilmainen.


Hiihtokouluinfossa käydyt asiat:

Hiihtokoulun sisällöstä

Hiihtokoulun kuivan kauden harjoitteiden tavoitteena on kehittää hiihdossa tarvittavia ominaisuuksia leikin ja hauskuutuksen kautta. Vanhemmat ovat tervetulleita apuopeiksi. Seura maksaa halukkaille tarvittavat ohjaajakoulutukset. Apuopen ei tarvitse olla mikään super-hiihto-Niilo - ihan tavalliset vanhemmat soveltuvat hyvin apuopeiksi. 

Meidän toiminta on kautta vuosien perustunut siihen, että vanhemmat järjestävät mielekästä toimintaa lapsilleen ja liikuttavat siinä samalla vähän muidenkin lapsia.

Miksi hiihtokouluun ilmoittautuminen on tärkeää muistaa ilmoittautua heti kauden alussa?

Ostamme hiihtokouluvakuutuksen (lisenssi) jokaiselle ilmoittautuneelle. Vakuutus on pakollinen edellytys hiihtokouluun osallistumiselle. Ilmoittautumisen kautta saamme vanhempien yhteystiedot. Se on tärkeää siltä varalta, että lapsi esim. sairastuu hiihtokoulussa.

Hiihtoasutilaus

Niittomiesten hiihtoasutilaus lähtee lokakuussa. Meillä on käytössä Dählien lämmittelyasut. 


Talkootyöstä

Kutsumme kaikki vanhemmat jo etukäteen mukaan hiihtojaoston talkootyöhön. Talkoita on mm. hiihtokisojen yhteydessä - lisäksi olemme olleet esimerkiksi Limingan Vanhan ajan joulussa kokoamassa ja purkamassa myyntikojuja jne.


Tehdään tästä hyvä hiihtotalvi!

Tervetuloa mukaan.Kuntopiiri ei kokoonnu toistaiseksi

Kuntopiirin jatkuminen edellyttää uusien vetäjien mukaan tulemista.


KISAILMOITTAUTUMISET KAUSI 2023-2024

Kukin kilpailija ilmoittautuu kilpailuihin hiihtokalenterissa itse ja maksaa oman osallistumisensa kaudella 2023-2024. Seura hyvittää kilpailuosallistumismaksut kilpailijoille kauden päätyttyä kulukorvauslomaketta ja asianmukaisia kilpailukohtaisia kuitteja vastaan. 

Poikkeuksena ilmoittautumisiin ovat seuran omat sarjahiihdot.LNM Hiihtojaoston Facebook-sivusto
Osta ja myy hiihtovarusteita
Latutilanne Limingan omasta latutilannepalvelusta
Hiihtosään tarjoaa