Hiihto

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulu

Hiihtokoulu on tämän kevään osalta päättynyt. Kiitokset kaikille reippaille hiihtokoululaisille sekä mukana olleille ohjaajille.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


AJANKOHTAISTA

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Sinustako hiihtokoulun ohjaaja? 

Hiihtokoulua on koko sen historian ajan Limingassa järjestetty hiihtoa harrastavien lasten vanhempien toimesta. Tänäkin kautena tarvitsemme uusia ohjaajia entisten ohjaajien "eläköidyttyä" heidän lastensa kasvettua aikuisiksi. Tarvitsemme siis juuri sinua, joka koet hiihdon hyväksi harrastukseksi joko itsellesi tai lapsillesi. Ota rohkeasti yhteyttä: Yhteystiedot

Ohjaustoiminta mahdollistaa mukanaolon oman lapsen harrastuksen parissa. Mikäli lasten ja nuorten ohjaustoiminta tuntuu vieraalta ja tarvitset siihen lisäopastusta, kustantaa LNM hiihtojaosto ohjaajilleen lasten-ja nuorten ohjauskoulutuksen tai lajiohjaajakoulutuksen. 


SEURA-ASUT 

Hiihtotornilla on myynnissä Niittomiesten t-paitoja. Niitä voi tulla kurkkaamaan hiihtokoulun aikaan torstaisin.

Kuntopiiri

Kuntopiiri kokoontuu maanantaisin klo 18. Kuntopiiriläisille on oma whats app - ryhmä, jota kautta harjoituksista tiedotetaan. Kuntopiiri on tarkoitettu tänä vuonna 10-vuotta täyttäville (v.2011 syntyneet tai sitä vanhemmat).

Jos haluat liittyä jakelulle, laita sähköpostia niittomiehethiihto@gmail.com


KISAILMOITTAUTUMISET KAUSI 2022-2023

Aikaisemmista vuosista poiketen ilmoittautumiset tehdään Hiihtokalenteri-sivustolla.

Seura tekee ilmoittautumiset keskitetysti. Ilmoittautumiset muihin kuin seuran omiin kilpailuihin tehdään sähköpostitse antti.niemikorpi@gmail.com. Ilmoita Antille urheilijan nimi, sportti-id, kipailun virallinen nimi ja sarja viimeistään 2 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Huom! Niittomiehet ei tee, eikä maksa kilpailijoiden jälki-ilmoittautumisia. Ne jokainen voi tehdä itse Hiihtokalenterissa.LNM Hiihtojaoston Facebook-sivusto
Osta ja myy hiihtovarusteita
Latutilanne Limingan omasta latutilannepalvelusta
Hiihtosään tarjoaa