Lentopallo

Joukkueiden ja ryhmien harjoitusajat näkyvät Limingan kunnan salivuorovarauksista. Ne saa selville myös ottamalla yhteyttä lentopallojaostoon (kohdasta Yhdistys/yhteystiedot).

Toiminnan kuvaus

Harrasteryhmä: Sopii myös aloittelijoille. Ikä n. 15-v ylöspäin. Tässä ryhmässä harjoitellaan ja pelataan opetellen lentopalloa,  ylläpitäen taitoa ja kuntoa. Ryhmissä voi olla sekä naisia että miehiä.

Sekaryhmä: Sopii jo taitavammalle pelaajalle, joka kaipaa harrasteryhmää enemmän haasteita peliin ja pystyy pelaamaan jo taitavien pelaajien kanssa. Ryhmä käy myös lisäharjoitukseksi joukkueissa pelaaville. Ikä n. 15-v ylöspäin. Ryhmissä voi olla sekä naisia että miehiä.

Joukkueet: Nämä ovat ikäryhmittäin ja suokupuolittain muodostettuja joukkueita. Joukkueet voivat alkaa alkeista tai olla jo pitkälle edenneitä edustusjoukkueita. Tarkemmin jo olemassaolevista joukkueista saa tietoa lentopallojaostolta.


Ryhmiä ja joukkueita voidaan muodostaa lisää, kun niille löytyy ohjaajat/valmentajat. Erityisesti lasten ja nuorten ryhmiin kaivataan ohjaajia/valmentajia.


Lisätietoja lentopallosta myös Suomen Lentopalloliiton kotisivuilta:
www.lentopalloliitto.fi