Jäsenmaksut 2023

5.3.2023

On vuoden 2023 LNM:n jäsenmaksujen keräämisaika. Lähetämme jäsenillemme vuoden 2023 jäsenmaksulaskut  maaliskuun 2023 alussa.

Muistathan käyttää laskun tilinumeroa ja viitenumeroa maksaessasi, jotta jäsenmaksusi kirjautuu järjestelmään suoritetuksi ja jäsenyytesi pysyy voimassa.

Kiitos aktiivisen jäsenistömme, joka on ollut talkoilemassa ja ohjaamassa/järjestämässä toimintoja harrastuksenaan, olemme onnistuneet pitämään jäsenmaksumme edelleen hyvin alhaisina.

  • Jäsenmaksumme vuodelta 2023 on 15 eur. 
  • Jos samaan perhekokonaisuuteen on ilmoitettu muitakin jäseniä, on näiden perhejäsenten jäsenmaksu 5 eur / jäsen.
  • Paperisesta laskusta peritään lisäksi 3 eur paperilaskulisä.


Jäsenmaksulasku toimitetaan jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (tai postiosoitteeseen). Tarvittaessa voit päivittää jäsentietosi nettisivuillamme olevien lomakkeiden avulla (lomakkeet löytyvät kohdasta Yhdistys/Jäsenyys).

Muista maksaa jäsenmaksusi eräpäivään mennessä. (Jos tarvitset maksamiselle lisäaikaa, muista pyytää sitä ennen laskun eräpäivää, osoitteesta lnm.posti@gmail.com. Liitä pyyntöösi laskun viitenumero).


Urheiluseuran jäsenyyden merkitys ei tänäpäivänä näytä enää olevan selvä asia kaikille, siksipä asiaa on hieman avattu kohdassa Yhdistys/Jäsenyys sekä siellä Miksi  jäseneksi?

LNM:n toimintaan osallistuminen edellyttä

  • Voimassaolevaa LNM:n jäsenyyttä
  • Toimintaan ilmoittautumista ja osallistumismaksun suorittamista (mikäli toiminnasta peritään osallistumismaksu)

Kummatkin maksut tulee maksaa niiden viitenumeroilla ja laskussa ilmoitetulle tilille. Mikäli haluat päättää jäsenyytesi, täytä eroilmoitus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus, vaan lasku on edelleen maksuseurannassa.  


Muistutamme että, kuten muissakin yhdistyksissä, urheiluseuramme jäsenyyden voimassaolosta vastaa jäsen itse (tai huoltaja). LNM jäsenyyden on oltava voimassa, jos vuonna 2023 osallistuu LNM:n toimintaan. Jäsenyys kaikkine etuineen on voimassa vain niillä henkilöillä, jotka ovat jäsenrekisterissämme ja ovat maksaneet jäsenmaksunsa eräpäivään mennessä. 


Jäikö jäsenmaksulasku saamatta maaliskuussa 2023?

Tarkastathan kaikki sähköpostiosoitteesi? Jos et silti löydä laskua, käy päivittämässä tietosi jäsenrekisteriimme nettisivuila olevien lomakkeiden avulla (lomakkeet löytyvät kohdasta Yhdistys/Jäsenyys). 

Vinkki: Kun olet maksanut laskun, siirrä laskun sähköpostiviesti saapuneet/inbox:sta johonkin sähköpostisi arkistointikansioon merkiksi, että olet sen maksanut. Tällöin vältyt jälkikäteen säikähdykseltä, että maksu olisi jäänyt maksamatta.

Onko jäsenmaksulaskussa virhe? Tai haluatko erota jäsenyydestä?

Käy päivittämässä tietosi oikeiksi jäsenrekisteriimme nettisivuillamme olevien lomakkeiden kautta (kohdassa Yhdistys/Jäsenyys). Kun teet päivityksen ennen laskun eräpäivää, jäsenrekisteristämme tulee uusi lasku, joka korvaa virheellisen.


Mikäli haluat päättää jäsenyytesi, täytä nettisivullamme oleva eroilmoituslomake. Kun täytät ja lähetät eroilmoituksen ennen laskun eräpäivää, laskusi poistuu maksuseurannasta ja tietosi poistuvat jäsenrekisteristämme. Tällöin laskua ei tietenkään tarvitse maksaa. Lasku on maksettava, jos eroilmoitusta ei ole tehty eräpäivään mennessä.

Huomaathan, että jokaisesta eroavasta jäsenestä on täytettävä oma eroilmoitus (jos koko perhekokonaisuus eroaa, pitää täyttää useampi eroilmoituslomake (jokaisesta jäsenestä erikseen), jotta jokainen jäsen poistuu järjestelmästä, eikä järjestelmä muodosta uutta laskua muuttuneesta perhekokonaisuudesta).