Haluatko vaikuttaa LNM:n päätöksiin?

4.8.2023

LNM tilikausi (1.9. - 31.8.) lähenee jälleen loppuaan. Tilintarkastuksen jälkeen pidetään vuosikokous, jossa valitaan seuralle ja lajijaostoille päättäjät. Viimeistään nyt on aika aktivoitua, jos haluat mukaan päättämään Limingan Niittomiehet ry:n asioista tai vaikuttaa päättäjävalintoihin.

 

Seuraa hallinnoi johtokunta, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 8 henkilöä (jokaisen lajijaoston puheenjohtaja+ 2-3 jäsentä, riippuen siitä onko puheenjohtaja myös lajijaoston puheenjohtaja).

Lajikohtaisista asioista päättää johtokunnan linjausten mukaisesti lajijaostot. LNM:llä on tällä hetkellä 6 lajijaostoa. Lajijaostoissa lajin asioista päättää jaoston puheenjohtajan lisäksi jaostoon valitut henkilöt. Lajijaoston koko on vähintään 3 henkilöä, yleensä kymmenkunta, päättäjäksi valittua LNM:n jäsentä.

 

Miten toimia, jos haluaa vaikuttaa:

  •    Varmista, että olet LNM:n jäsen ja olet muistanut maksaa jäsenmaksusi vuodelta 2023. (Jäsenmaksut laskutettiin maaliskuussa 2023). Vain voimassa olevan LNM:n jäsenyyden omaava henkilö saa vaikuttaa seuran päätöksiin.
  •    Ilmoita lajijaostollesi (tai johtokunnan jäsenelle), mikäli haluat mukaan päättämään LNM:n asioista. Lajijaostojen on esitettävä tulevan kauden jaostojen kokoonpano viimeistään syyskuussa.
  •    Osallistu seuran vuosikokoukseen (lokakuun lopussa, ajankohta ja paikka tiedotetaan nettisivuillamme myöhemmin). Vuosikokouksessa valitaan seuran päättäjät.
  •     LNM:n jäsenyys ja täysi-ikäisyys ovat ainoat vaatimukset päättäjäehdokkaille. Aktiivisuus seuran toiminnassa on eduksi. Äänioikeus on kaikilla kokoukseen osallistuvilla 15-vuotta täyttäneillä LNM:n jäsenillä. Puheoikeus kokouksessa on myös nuoremmilla LNM:n jäsenillä. 

TERVETULOA MUKAAN VAIKUTTAMAAN!